Tidligere hester

Tidligere hester

Her finner du beskrivelser av hester som var ved stallen tidligere. Noen av dem har blitt gamle og gått bort, mens andre har flyttet til ny stall.

Sølva

Sølva er en klassisk nordlandshest. Hun er eneste hoppa i flokken, og er nok litt betatt av hingsten Knerten. Hun er flott å ri på, har fin trav, og liker å bli stelt når det gjøres forsiktig og rolig.

Moeskærs Supreme

Moeskærs Supreme er en dansk varmblods som er født i 1994. Han går opp til MB (Middels B) dressur, og han er en super lærehest. Han har litt tander hud, og setter pris på at du klapper han med lette hender, og børster han med de mykeste børstene. Supreme er den av hestene som har vært lengst på Stall Smistad, og han er selvsagt også sjefen i flokken, – med god orden i rekkene.

Penny-Ponni

Penny-Ponni er født i 1998, og en en norsk sportsponni. Hun går Lett C dressur, og er en veldig snill ponni. Hun er også den eneste dama i flokken, og noen ganger må hun sette gutta på plass!

Birk

Birk er en robust og stor shetlandsponni med gode bevegelser. Det var mer eller mindre tilfeldig at Birk havnet på Stall Smistad, og her er han riktig populær. Ifølge elevene har han en fantastisk galopp! Birk er veldig glad i å hoppe over hinder.