Hestene

Moeskærs Supreme er en dansk varmblods som er født i 1994. Han går opp til MB (Middels B) dressur, og han er en super lærehest. Han har litt tander hud, og setter pris på at du klapper han med lette hender, og børster han med de mykeste børstene. Supreme er den av hestene som har vært lengst på Stall Smistad, og han er selvsagt også sjefen i flokken, – med god orden i rekkene.
Isak er den av shetlandsponniene som har vært lengst på Stall Smistad. Han er født i 1998, og er en supersnill læreponni for de minste. Med sin tette, mørkebrune pels, og en stillfarende fremferd, kan han noen ganger forvandles til en mørk skygge som har en tendens til å dukke opp der du minst venter det. Han går også gjerne gjennom strømgjerdet for å jakte på grønnere gress.
Birk er en robust og stor shetlandsponni med gode bevegelser. Det var mer eller mindre tilfeldig at Birk havnet på Stall Smistad. Birk er veldig glad i å hoppe over hinder.
Storm er en shetlandsponni som er født i 2003, og er storebror til Bris. Han kom til Stall Smistad høsten 2011. Han er innridd og innkjørt, og er glad i å hoppe over hinder. – Kanskje du synes han virker kjent? Du skal ikke se bort i fra at du har sett bilder av Storm før. Han er nemlig litt av en kjendis- med sin egen kles- og utstyrskolleksjon for barn. De tidligere eierne brukte Storm som modell for kolleksjonen med nettopp – navnet Storm.
Bris er lillebror til Storm. Han er født i 2004, og er en utrolig snill og kosete shetlandsponni. Mor til Bris og Storm døde da Bris var bare noen uker gammel. Heldigvis hadde han snille eiere som flasket han opp, og storebror Storm til å passe på seg og krangle med. Storm og Bris har vært sammen siden Bris ble født. Bris er flink i dressur.
Penny Ponni er født i 1998, og en en norsk sportsponni. Hun går Lett C dressur, og er en veldig snill ponni. Hun er også den eneste dama i flokken, og noen ganger må hun hvine til for å sette gutta på plass!