Hestene

Hestene

Isak

Isak er den av shetlandsponniene som har vært lengst på Stall Smistad. Han er født i 1998, og er en supersnill læreponni for de minste. Med sin tette, mørkebrune pels, og en stillfarende fremferd, kan han noen ganger forvandles til en mørk skygge som har en tendens til å dukke opp der du minst venter det. Han går også gjerne gjennom strømgjerdet for å jakte på grønnere gress.

Bris

Bris er lillebror til Storm. Han er født i 2004, og er en utrolig snill og kosete shetlandsponni. Mor til Bris og Storm døde da Bris var bare noen uker gammel. Heldigvis hadde han snille eiere som flasket han opp, og storebror Storm til å passe på seg og krangle med. Storm og Bris har vært sammen siden Bris ble født. Bris er flink i dressur.

Storm

Storm er en shetlandsponni som er født i 2003, og er storebror til Bris. Han kom til Stall Smistad høsten 2011. Han er innridd og innkjørt, og er glad i å hoppe over hinder. Kanskje du synes han virker kjent? Du skal ikke se bort i fra at du har sett bilder av Storm før. Han er nemlig litt av en kjendis- med sin egen kles- og utstyrskolleksjon for barn og ponnier. De tidligere eierne brukte Storm som modell for kolleksjonen med nettopp – navnet Storm.

Pax

Pax er den høyeste av shetlandsponniene. Han er snill og treningsvillig. Han er veldig glad i kos, men elsker også litt fart og spenning på banen. Han traver gjerne, og traven er kjapp og fin.

Knerten

Knerten, eller Quite Hopeful som han egentlig heter, er en flott norsk varmblods vallak. Selv om han er både høy, mørk i pelsen og kan se barsk ut ved første øyekast, er han kanskje verdens snilleste varmblodshest. Han har fint trav, er god å ri og populær blant de litt større barna.